fredag 7. februar 2014

Stock Trading - En flott måte å spre dine investeringer


 Det er på tide å se på andre måter å spre dine investeringer , så de finansielle planleggere råder , her i New Zealand . Dette rådet er ingen tvil , det samme over hele verden . Det vil si, å ha en del av pengene investert i aksjer , som vi kaller dem i New Zealand , eller aksjer i USA.

Verden er et usikkert sted hva med jordskjelv , konflikter, stigende matvarepriser , fallende boligpriser og drivstoffpriser . Noen av disse kan ha en negativ flyt -on global effekt . Så gå tilbake og ta kontrollen . Du trenger å beskytte hovedstaden ved å diversifisere din portefølje på tvers av hele spekteret av obligasjoner, eiendom , aksjer og bankinnskudd for å sikre seg mot risiko , så når noen tar Knocks andre kan generere inntekter . Med andre ord , er ingen investering perfekt hele tiden, og ved å spre investeringene dine over hele linja du vil bedre " ri av stormen " .

Banken renten her i New Zealand er nå på 4,5 % . Angivelig det er bra i forhold til andre land . Selv så av tiden du tar av skatt og tar hensyn til inflasjon du kjører på et tap her . Dette er ikke en hyggelig situasjon . Likevel er det viktig i tider med usikkerhet å ha kontanter tilgjengelig . Likviditet er viktig i krisetider . Det anbefales da å ha et minimumsbeløp på samtale og resten på sikt å maksimere investeringen .

Mange investorer fikk panikk og solgte ut venstre når markedene gikk ned i verdi , så nå kunne være en fin tid å komme ombord .

Over alt , er potensielle investorer tilbøyelig til å bekymre seg mer om volatiliteten i aksjemarkedene enn de gjør om inflasjon . Det er ingen tvil om de stadige oppturer og nedturer kan være foruroligende , men på lang sikt markedene har gjort greit . Det siste året har sett vekst i aksjeindekser, fra markeder som USA , Australia og her i New Zealand . Disse har økt med ca 13 % , 14 % og 7% . Disse avkastning bør være nok lokkemiddel for å oppmuntre deg til å ta skrittet fullt ut og begynne å investere .

Aksjehandel på Internett gir deg muligheten til å investere ikke bare i ditt eget land , men over hele verdensmarkedet i sanntid . For å komme i gang er det lurt å begynne i det små med et minimum av investeringer . Da vil du lære om markedet som du får tillit innenfor din økonomiske komfortsonen .