lørdag 24. august 2013

Måter å få større bryster naturlig


 Det er mange kvinner som ønsker å ha større bryster. Men kirurgi er ikke et alternativ som alle av oss ville være forberedt på å gjennomføre. Kirurgi kan være en smertefull prosess, er det også en tidsfaktor som brystene trenger å gro skikkelig. Det er også mulig at det oppstår komplikasjoner under prosedyren. For ikke å nevne det faktum at det kan koste mye å ha gjort riktig. Det er neppe noe rart at mange kvinner er på utkikk etter måter å få større bryster naturlig. Her er de beste jeg har kommet over.

En. Naturmidler. Det finnes et stort antall forskjellige urter på markedet som kan hjelpe med naturlig bryst vekst. Mange urter og planter inneholder phyto-østrogener som er stoffer som viser estrogenic egenskaper. Som vi alle vet at det er mengden av østrogen i kroppen vår som kan bestemme størrelsen på brystene våre. Du kan innlemme urter i kostholdet ditt, for eksempel brønnkarse er en utmerket ingrediens i en salat eller suppe. Det er også mulig å kjøpe piller som inneholder kombinasjoner av disse urter også.

2. Utføre en straight-forward massasje kan dramatisk øke størrelsen på brystene dine. Du bør gni hendene sammen for å få dem varme og holder brystene dine. Du skal da begynne å gni dem i en sirkulær bevegelse, bør du sikte på å gjøre fra hundre og tre hundre sirkulære bevegelser hver gang, gjort riktig dette tar ca ti minutter. Ideelt sett bør du gjenta prosessen på sengen tid. Denne metoden blir mer effektiv når den kombineres med en urte massasje olje.

Denne massasjen vil bidra til å øke blodstrømmen til brystene, en nyttig bivirkning er at menstruasjonen blir lysere. Dette vil ikke øke din bryststørrelse over natten, men hvis du viser dedikasjon til teknikken så vil du se de resultatene du ønsker.

3. Du kan gjøre en enkel øvelse å arbeide pectoral muskler bak brystene, selv om dette ikke vil gjøre selve brystene vokser det vil gi dem inntrykk av å være mer avrundet og oppkvikket. Ligger nede på gulvet med armene utstrakt, og med en vekt i hver hånd, kan du bruke hermetisk mat hvis du ikke har vekter, sakte ta hendene opp til de er rett over deg. Nå senker dem igjen og gjenta til du har gjort dette 15 ganger.

4. Du bør også vurdere hvilke klær du har på deg. Du bør definitivt kjøpe en polstret BH. Ikke bare stappe din nåværende en med tørkepapir, da dette kan føre til forlegenhet i fremtiden. Pass også på at du bruker riktig størrelse. Hvis du bære klær som er tett eller laget av et tykt materiale dette vil gi deg inntrykk av større bryster som vil iført horisontale striper. Noe som vil trekke oppmerksomhet til bysten din vil skape inntrykk av at dine bryster er større enn de faktisk er.

Disse metodene beskrevet ovenfor vil fungere hvis den brukes som en del av et seriøst forsøk på å få større bryster naturlig. På egen hånd kan du se små resultater, men hvis du skulle kombinere dem alt du bør begynne å se resultatene du er ute etter på så lite som tre uker.