søndag 25. august 2013

Hva er noen Bakteriell vaginose naturlig rettsmidler?


 Naturlig rettsmidler presentere en alternativ måte for kvinner å behandle bakteriell vaginose. Antibiotika er ikke alltid svaret, og har ikke vist seg å være mer effektive enn naturlige behandlinger. Mange naturlige alternativer er tilgjengelig som kan brukes med en gang og har liten eller ingen risiko for bivirkninger.

 Sunt kosthold

Dette er en naturlig behandling som alle kvinne bør bruke. Dette inkluderer å spise friske grønnsaker, brun ris, yoghurt, havrekli, linfrø og drikker mye vann. Andre matvarer inneholder kjøtt og fjærfe, fisk og ferske økologiske råvarer.

Begrense eller unngå matvarer som inneholder mye sukker, da dette bare vil hjelpe bakteriene vokse. Det betyr å unngå fast food, alkohol, bearbeidet mat og kaffe.

 Urter

Hvitløk inneholder anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper, noe som gjør det å kjempe mot bakteriell vaginose. Du kan konsumere hvitløk som et supplement, eller bruke den som en stikkpille.

Goldenseal er en annen urt som hjelper med bakteriell vaginose. Det bidrar til å styrke immunsystemet, og inneholder et kjemisk referert til som barbering som har vist seg å være effektiv mot BV.

Trakeal er nyttig til å redusere parasitter og bakterier fra kroppen. Ta en teskje av tørket tracheal og legg den i en kopp med varmt vann. Drikk det før du går til sengs om kvelden.

 Apple Cider Eddik

Eddik kan påføres vagina direkte å bidra til å balansere de gode og dårlige bakterier. Den kan også brukes med eplecider eddik og vann. Denne drinken har svak syre, noe som er grunnen til at det bidrar til å gjenopprette den normale pH i skjeden.

 Probiotika

En probiotika kapselen settes inn i skjeden vil fremme veksten av gode bakterier. Fordi probiotika er allerede til stede i et sunt fordøyelsessystem, er det liten eller ingen risiko for bivirkninger. Det eneste unntaket er hvis en person med et svekket immunforsvar tar dem. De er vanligvis selges som kosttilskudd i USA.

 Tea Tree Oil

Dette er et naturlig middel som kan settes inn i skjeden bruke tamponger. Du setter utvannet tea tree olje eller stikkpiller i seks uker eller så. Det kan også være et element til en badeolje som du oppretter, en som også kan inkludere eple cider eddik. Det bør aldri brukt direkte til vagina, da dette kan forårsake en allergisk reaksjon.

Selvfølgelig, det er alltid måter å forebygge bakteriell vaginose også. Dette inkluderer å utøve god personlig hygiene, bruke løstsittende klær, og bomull truser.