søndag 25. august 2013

Kypros Børs Emerging Market Oppført Kypros Companies Ideell for noen form for prosjekt


 Internasjonale investorer med formål å investere globalt i alle typer investeringer (aksje-og rentefond handel, eiendom og andre) har nå en mulighet til å drive sin virksomhet på en effektiv måte ved å velge å registrere et offentlig selskap på Kypros og deretter børsnotere selskapet på Kypros Børs Emerging Companies Market gjennom forenklede prosedyrer og svært rimelige kostnader.

Regulert Kypros verdipapirforetak, som er en autorisert Nominert Advisor (Nomad) for å hjelpe lette av utenlandske selskap på Kypros Børs Emerging Companies Market (CSE / ECM).

Alle de ovennevnte kan gjøres gjennom Kypros registrerte selskaper, med sine bankkontoer, Boards og registrerte kontorer på Kypros. Investorene i de børsnoterte Kypros selskaper som listen på Kypros Børs Emerging Companies Market vil komme til å dra nytte av den lave skattesats på 10% anvendt på netto overskudd på Kypros, ingen kildeskatt på utbytte som vedtas til ikke-bosatte, pluss dobbel beskatning unngåelse traktater som Kypros har inngått med mer enn 45 land, inkludert USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Spania, samt med Russland, India, Kina, Qatar og UAE for å nevne noen.

For om dobbeltbeskatning fordeler å søke, bør flertallet av styret være Kypros bosatt.

En Kypros-basert offentlig selskap notert på Kypros Børs Emerging Companies Market er også ideell for tusenvis av russiske eide Kypros private firmaer, som ble brukt i stor utstrekning til å kjøpe eiendom i Russland. Etter avtalen om endring av Russland-Kypros Double skatteavtalen, som nå venter parlamentarisk ratifisering før gjennomføring, vil Russland innføre en skatt på kapitalgevinster på 15% av verdistigning fra eiendomsinvesteringer på alle selskaper, med unntak av børsnoterte seg . Den Kypros Stock Exchange er en anerkjent børs av de russiske skattemyndighetene.

Dersom emisjonen er under EUR 2,5 mln verdi, er det ikke nødvendig å sende inn prospekt, med notering på Kypros Børs Emerging Companies Market mulig gjennom opptak Dokument som skal utarbeides av det børsnoterte selskapets Nominert Advisor (Nomad). Dersom emisjonen er mer enn EUR 2,5 mln i verdi, må et prospekt som skal sendes til Kypros Securities & Exchange Commission (CySEC) for godkjenning før notering på Kypros Børs Emerging Selskaper Markedet er fullført.

Fordeler med oppføringer på Emerging Market av Kypros Stock Exchange

- En børsnotert selskap på en eurosonen utveksling

- Public Company er egentlig et holdingselskap kvalifiserende for alle dobbeltbeskatning fordeler

- Selskapet har rett til å engasjere seg i alle typer investeringer i henhold til styrets vedtak

- Fordelaktig eiere kan reise opp til EUR 2,5 mln midler gjennom svært enkle prosedyrer

- Børsnoterte selskap kan skaffe penger gjennom emisjon av aksjer før eller etter notering

- Selskapet kan brukes til å kjøpe andre selskaper, enten kontant eller gjennom aksjebytte

- Store aksjonærer kan pantsette sine aksjer i børsnoterte selskap til sin bank og sikkert bedre priser siden de lover høyere kvalitet sikkerhet

- Ingen minimum daglig volum kravet, dermed ingen grunn til å gjøre fiktive handler

- Ingen minimum andel spredning kravet, noe som betyr reelle eieren kan holde 100% av aksjene

- Ingen minimum eller maksimum markedsverdi begrensning kravet, noe som betyr at selv små selskaper med en markedsverdi på EUR 50.000 kan liste på Kypros Børs Emerging Companies Market

- Svært rimelige kostnader, både å sette opp og vedlikeholde notering på Kypros Børs Emerging Companies Market.

Den Kypros Børs Emerging Selskaper Markedet er ideelt plassert for å tillate bedrifter å operere i en verneverdig miljø, men samtidig holde kostnadene under kontroll.