søndag 25. august 2013

Gjær Intoleranse problemer - Bevisstgjøring er nøkkelen!


 Candida er navnet på en sopp som lever i vårt system. Forstå betydningen av hvilken del gjær spiller i vårt system er nøkkelen til deteksjon og behandling av eventuelle fremtidige gjær infeksjon.

Vaginal gjær infeksjoner se forskjellige individer. Selv om de alle har ganske mange lignende symptomer, vil du bli overrasket over alle de ulike årsakene til gjær intoleranse fleste av disse kan kreve forskjellige typer behandlinger.

Gjær finnes på nesten alle individer huden. Gjær er oftest funnet i fuktige områder som munn, fordøyelseskanalen og som oftest i vagina. Studier har dokumentert at mange kvinner har candida i deres vaginal området. En vanlig figur kastet rundt er at problemer med candida. Ikke alle av disse hendelsene fører til infeksjon, men muligheten er deres for fremtidige utgaver

Et par av de tingene som forårsaker gjær intoleranse er når deres er en overdreven mengde gjær i et bestemt område av kroppen. Overdreven gjær kan oppstå på grunn av ting som forbruk av oral prevensjon piller, dårlig personlig hygiene, dårlig ernæring, diabetes, steroider, og stress.

Det finnes et bredt utvalg av Tell Tale symptomer som forteller deg at du kan muligens være i faresonen. Noen av disse symptomene er kløe i den berørte regionen, en brennende følelse, mageproblemer som gass eller oppblåsthet, tretthet, sår, og lider av smerte når seksuelt aktiv. Jo mer bevisst du er på kroppen din bedre av du.

Et annet problem som finnes i kvinner er tilstedeværelsen av en vaginal utflod fra vaginalområdet. Bare merk imidlertid at disse type vaginal utslipp er ikke alltid funnet selv når kvinner lider av en candida infeksjon. Utflod er ofte luktfri og whiteish i fargen. Det er konsistens er mest forhold til det av cottage cheese.

Noen ganger smerte kan sanses mens tisser. Dette er ikke noe som bør ignoreres hvis du sårer du må få sjekket ut. Dette forslaget går for ubehag i ethvert område av kroppen din. Ikke ofre din helse ved å vente for lenge.

Hvis du lider av noen av disse gjær intoleranse symptomer det er best å gå med en lege med en gang. Jo mer du holder av de mer alvorlige symptomene dine vil bli. Legen vil kunne finne ut det nøyaktige innholdet i din gjær infeksjon og få deg på riktig behandling plan.

Lykke til, og her er til en sunnere morgen!