søndag 25. august 2013

Effektive tips om hvordan å kurere Bakteriell vaginose Naturligvis


 Det er sagt at nesten 60 prosent av kvinner vil lide av bakteriell vaginose (BV) i sitt liv. Mange av dem er trolig å jag til apotek for å få midler. Men er det noen prøvd og testet tips om hvordan å kurere bakteriell vaginose naturlig som du kan prøve hvis du lider av det.

Men først la oss takle kort hvorfor det er bedre å gå den naturlige veien i stedet for den farmasøytiske måte. Antibiotika blir ofte brukt for å bli kvitt denne tilstanden. Men det finnes både gode og dårlige bakterier som finnes i skjeden. De gode holde i sjakk de dårlige. Men begge typer bakterier elimineres når du bruker antibiotika. I tilfelle de dårlige dukke opp igjen, ingen av de gode bakteriene er rundt for å kontrollere dem.

Nå la oss gå til de naturlige måter å få lindring av denne tilstanden. Det finnes en rekke måter å gjøre det. Det er derfor opp til deg å finne hvilken av dem er mer praktisk og effektiv, siden ikke alle kvinner vil reagere på dem på samme måte.

Yoghurt er lastet med probiotika eller også kjent som gode bakterier. Du kan enkelt kjøpe dem på matbutikken eller det er ikke usannsynlig at du allerede har noen av dem i dommeren. Det er to enkle måter som du kan bruke yoghurt for å få lindring fra BV. Den enkleste måten er ved å spise et par kopper det daglige - det er en sunn snack og fordelaktig for din tilstand også.

Den andre måten er ved direkte å bruke den på det berørte området. Slikt kan gjøres ved hjelp av fingrene eller ved å dyppe en tampong i yoghurt før du setter det inn i skjeden din. Når du foretrekker å gjøre det på denne måten i stedet for å bare spise yoghurt, sørg for at du bruker unflavored og usøtet variant. Det er fordi dårlige bakterier som forårsaker problemet vil mate på sukker, og hjelpe dem til å formere seg videre.

Hvitløk er en annen naturlig men effektiv middel til BV fordi den har antibakterielle egenskaper. Det kan være så enkelt som å legge den til din diett eller bruker det som stikkpille. For å dra nytte av det på denne måten, rett og slett skrelle et fedd hvitløk. Pakk den i et stykke gasbind og knute den andre enden. For å gjøre innføring i vagina mer komfortabel, kan du smøre den med vegetabilsk olje.

Legge om et par kopper av eple cider eddik i badevannet ditt fungerer også. Bare ligge dynket i den i minst 20 minutter for å la den gjøre sin magi. Legge noen dråper tea tree olje til badevannet ditt er en effektiv hvordan å kurere bakteriell vaginose naturlig spissen du kan prøve.