søndag 25. august 2013

Heat Therapy Hvete Bags å lette menstruasjonssmerter og menstruasjonssmerter


 Dysmenoré er den medisinske termen for menstruasjonssmerter og er ganske vanlig problem spesielt for tenåringsjenter og kvinner i begynnelsen av tyveårene. Anslagene for kvinner som lider av dysmenoré variere alt fra 50% til 90% av kvinnene. Men selv om den primære årsaken til denne tilstanden er fortsatt langt uklart noen teoretisere at det kan være relatert til oppbygging av prostaglandiner i slutten av syklusen som forårsaker sammentrekning av livmoren. Sekundær dysmenoré er noe av en medisinsk tilstand.

Forekomsten av Dysmenoré i Unge kvinner

Alder er definitivt en faktor i tilfeller av menstruasjonssmerter med høyest forekomst av dette blir sett i kvinner som er i tenårene og tidlig i tjueårene. Men hyppigheten av crams og smerten forbundet med det har en tendens til å avta med alder med de fleste kvinner rapporterer at kramper enten stoppe eller redusere etter fødselen av deres første barn. Alvorlighetsgraden av disse crams ikke varierer fra person til person om en kvinnes liv er forstyrret fra 2 til 4 dager hver måned.

Sekundær dysmenoré

Sekundær dysmenoré er en medisinsk symptom og så det bør behandles som sådan av en profesjonell. De mulige årsakene til denne tilstanden kan inkludere livmor sykdom, cyster på eggstokkene, bekken betennelse, endometriose, bruk av prevensjon enheter, fibroids, svulster, og irritasjon som følge av tamponger. Rundt 70% av menstruasjonssmerter oppleves av kvinner er et resultat av primær dysmenoré men en forverring av smerte som strekker seg utover menstruasjon perioden bør rapporteres til legen din.

Diagnostisering av primær dysmenoré

Kvinner som opplever alvorlige kramper som forstyrrer livene deres i over to dager hver måned bør vurdere å se en lege for å utelukke disse medisinske forhold. Diagnosen primær dysmenoré kan bare gjøres en gang en lege utelukker alle mulige årsaker til menstruasjonssmerter. Hvis legen finner ingen forklaring på de kramper, økt fysisk trening, redusere vekten og behandling ved hjelp av varme terapi med gode hvete poser eller varmes i mikrobølgeovn varme flasker anbefales å redusere alvorlighetsgraden av menstruasjonssmerter.

Behandling av primær dysmenoré Bruke Heat Therapy

Den mest effektive og trolig den eldste måter å behandle menstruasjonssmerter er å bare legge seg ned på et flatt underlag med bena hevet og ta på litt varme til nedre del av magen. Mikrobølgevarme elektrodene og hvete poser kan også brukes for denne terapi. Varmen virker avslappende på musklene som bidrar til å lindre smerten fra menstruasjonssmerter. Elementer som hvete poser, mikrobølgeovn varmeputer og varme flasker kan vise seg å være billig, helhetlig og en flott måte å lindre menstruasjonssmerter.

Menstruasjonssmerter forebygging

Pasienter som ellers er overvektige eller som har en tendens til å leve et noe stillesittende livsstil er de som rapporterer en høyere forekomst av svært alvorlige menstruasjonssmerter i forhold til kvinner som spiser et sunt kosthold og også få regelmessig mosjon. Mange leger tror at det er inaktivitet og fedme som bidrar til alvorlighetsgraden av menstruasjonssmerter. Men å miste vekt samt få litt fysisk trening kan også hjelpe til med å lindre noen symptomer på primær dysmenoré, men det vil ikke helt forhindre disse menstruasjonssmerter.

Mens det er ganske mange behandlinger for menstruasjonssmerter og dens smerte de fleste av dem involverer bruk av kjemiske produkter som selvfølgelig har noen bivirkninger. Men ingen steroide anti-inflammatoriske legemidler har vist seg å være litt effektiv på å lindre smerte fra disse kramper. Problemet er at det ofte er en rekke bivirkninger som kan føre til langsiktige problemer. Noen leger også foreskrive p-piller, og hormonelle prevensjonsmidler. Men det finnes også bivirkninger til disse, samt kvinner som er over 35 og røyk er sterkt frarådet å ta p-piller på veldig lenge. Men varme terapi er noe som vil fungere og har ingen bivirkninger verken lang eller kort sikt. Siden stress er kjent for å være en bidragsyter til menstruelle kramper varme pute eller en varm flasken kan brukes for å lindre smerte og stress.

Heat er et utmerket valg for å lindre smerter og ubehag som følge av menstruasjonssmerter. Ifølge Mayo Clinic varmen kan være like effektivt om ikke mer på å lindre menstruasjonssmerter som medisinering er, men minus bivirkninger. Ved hjelp av varme terapi for eksempel med en microwavable hvete bag eller varme puten kan bidra til å lindre kramper i mange timer. Dette bidrar til å øke blodsirkulasjonen som igjen bringer viktige næringsstoffer og oksygen til vevet rundt området av eggstokkene og livmoren.