fredag 7. februar 2014

Hvordan finne Hot Stock Picks å hjelpe deg å tjene store penger fra investerings


  Hva er Hot Stock Picks ?

Så her er et spørsmål som alltid er på hodet av ville være aksjonærer , hva er hot aksjeplukking ? Vel , disse plukker er ikke så enkelt å finne som man kanskje tror , hvis de var da alle ville bli rike nå . Så hva er hemmeligheten ? Hvorfor er noen mennesker gjøre store formuer med aksjer mens mange andre mister alt de har ? Kunsten å finne varme aksjeplukking er mer enn bare en stopp løsning , er det en lang prosess, men en enkel en gang du forstår hvordan det fungerer.

 Hvordan finne Hot Stock Picks

Så hvordan fungerer det , og hvordan finner du alle de varme aksjeplukking ? Det første du må forstå er at kvaliteten er alltid bedre enn kvantitet . For eksempel , er det bedre å investere i et stort selskap til en rimelig pris , eller en rettferdig selskapet til en god pris ? Mange velger å ta den store prisen som de tror at de får en god del , dette er slett ikke tilfelle . Det er alltid bedre å kjøpe aksjer i et stort selskap til en rimelig pris . Så hva er grunnen til dette hvis du kan betale mer for færre aksjer?

 Kvalitet er bedre enn kvantitet

Nok en gang , er kvalitet kommer til å være bedre enn kvantitet . Tenk for en andre , hvis du hadde muligheten til å ta fire 20 dollarsedler eller en 100 dollar bill , hvilken ville du velge ? Den 100 dollar bill selvfølgelig som kvaliteten eller verdien er større enn de fire 20 dollarsedler . Så selv om du har massevis av aksjer , hvis de er alle i selskaper som er middelmådig det er rett og slett ikke kommer til å gi deg så mye overskudd som noen få aksjer som er i store selskaper .

Så hva med prisen på aksjer? Dette er et godt poeng , de større selskapene er verdt mer , på grunn av dette deres aksjer har en tendens til å være dyrere , men ikke alltid . Når du søker etter gode selskaper du er ute etter et par forskjellige ting , er du på utkikk etter et selskap med en sterk merkevare som har eksistert en stund, og har en historie av å gjøre godt . Du er også på jakt etter et selskap som har en økonomisk mur rundt dem for å beskytte dem skjema konkurranse . Når du finner disse selskapene neste tingen for deg å gjøre er å bare vente og holde øye med dem .

 Kjøp til rabattert pris

Hvorfor vente ? Aksjemarkedet er ikke forutsigbar , og du vet aldri hva som kommer til å skje, gjerne aksjer går opp og noen ganger , selv med store selskaper , bestandene går ned . Dette er når du kjøpe aksjer i disse selskapene ! Grunnen til dette er fordi du vil finne at du kan finne disse varme aksjeplukking til en rabattert pris , hvis du kjøper når tiden er riktig så du er satt som alt du trenger å gjøre nå er å vente og se . Når tiden går aksjene vil gå opp , og du vil ikke bare få en avkastning på investering, men du vil også få en fin fortjeneste .