fredag 7. februar 2014

Midlertidige Trender i NSE BSE Del Stock Market, IIP , Og RBI Endringer


 Ja , er referanseindeksene faktisk viser positive resultater ! En høy intradag i morgen handel , etterfulgt av ytterligere høyt i ettermiddag handel har uten tvil hevet forestillinger av NSE og BSE . Vel , kan du ikke oppleve en slik situasjon hver dag i aksjeaksjemarkedeti India eller over hele verden . Hva er i den positive trenden i dag kan slå negativt i morgen . Volatilitet er en del og pakke av det indiske aksjeaksjemarkedeti sann forstand av begrepet . Hvordan seiler du mot denne volatiliteten ? Det er all kunnskap , updation om NSE og BSE markedet , føring av nok forskning og følgelig velge potensielle aksjer for kjøp og salg som du kan se pengene dine formere raskt .

Aksjeaksjemarkedeti India er påvirket av en rekke økonomiske faktorer . Og avhengig av den samme, stiger den samlede industriell produksjon . I løpet av mars 2011, Indias industriproduksjonen steg til 7,3 % i forhold til året før med en figur av 3,65 % økning bidro i februar måned bare . Dette er 10,5 % lavere vekst vitne til i det foregående regnskapsår. Det er gode nyheter relatert til indeks over industriproduksjonen ( IIP ) , et raskt overslag kan være møblert fra nå av . Gjennomføringen vil skje fra juni 2011. Dette er erklært etter utgivelsen av den nye serien av IIP med 2004-05 som sin base ble godkjent av komiteen for Sekretærer ( COS ) . Denne pressemeldingen har unektelig økt markedet følelser som fører til BSE Sensex og Nifty utstilling uptrend . Men som foran nevnt , er den boost et midlertidig fenomen . Lignende kjøp av NSE og BSE aksjer kan ikke skje i dag , og det kan bli ytterligere økning i kjøp fører til ytterligere uptrend av BSE Sensex og Nifty eller vice versa .

The Reserve Bank of India ( RBI ) ' s økt sparebanker innskuddsrente fra 3,5 % til 4 % for å være umiddelbart effektivt som en del av sin årlige 2011-2012 pengepolitikken gjennomgang har også resultert i den lille uptrend av NSE og BSE aksje lager markedet. Foruten den økte sparebanker innskuddsrente , andre RBI endringer inkluderer høyning av reporenten til 7,25 % ( økning med 50 basispunkter ) og heve omvendt reporenten til 6,25 % ( med 50 basispunkter) .

Til tross for små endringer som nevnte , over tid , BSE Sensex og Nifty er fortsatt under 19 000 og 6000 markerer henholdsvis om i mellom de nesten krysset 20000 og 6000 tilsvarende. Opprettholde en vinn - vinn-situasjon i NSE og BSE aksje aksjemarkedet alltid er ingen enkel kopp te . Du kan bli påvirket av de generelle aksjetips publisert på ulike elektroniske plattformer eller du kan selv følge aksjetipsforeslått av dine investor venner og kolleger . I dette tilfellet er du bare å begå en tabbe . I stedet blir registrert på en megling portal som tilbyr løsninger utover megling . Her kan du få riktig veiledning og aksjetips fra de rette eksperter som har mange års erfaring bak seg . Din del lager investering venture vil så absolutt slå til din fordel .