fredag 7. februar 2014

Best Momentum Tekniske indikatorer for Aksjer


 Momentum handel med aksjer er en kraftig strategi som kan brukes uten å stresse med å sitte i mange timer stirrer på en dataskjerm ser for hver lille trekningen i markedet . Det er nyttig for mellomlang sikt aksjehandel , danner grunnlaget for vellykket swing trading, og åpner opp muligheter for god fortjeneste ved bruk av alternativer trading strategier . Den beste delen om momentum trading er at behovet for omfattende kunnskap om tekniske indikatorer er ikke på langt nær så høyt som det er for swing trading eller day trading . Faktisk , for å være vellykket , er det best å feste med noen få pålitelige indikatorer og bygge din strategi fra det.

 Hva er den beste Momentum tekniske indikatorer for aksjer?

 

  Øynene dine - du trenger å se på et diagram for å få en følelse for hvordan en lager er trending . Et diagram ikke fortelle deg alt , men du bør være i stand til å oppdage et mønster bare ved å se på bildet av hvordan bestanden er i bevegelse . Alle andre indikatorer er statistiske mål , og de ​​bare gir mening når du kan plassere dem i en sammenheng .

  Glidende gjennomsnitt . To glidende gjennomsnitt linjer som er satt for ulike tidsperioder kan være kraftige tekniske indikatorer . For eksempel , samtidig ved hjelp av en 10 dagers og 30 dagers eksponentiell glidende gjennomsnitt (EMA) linjer kan gi et robust bilde av hvordan fremdriften av en bestemt lager flyter . Hvis 10 ema linjen er over 30 dagers linje, så det betyr at for de siste ti dagene , har aksjen blitt handlet til en høyere pris enn for de siste 30 dager i gjennomsnitt . Det er derfor i en oppadgående trend . Du kan bruke disse linjene til det generelle markedet ( Dow Jones , NASDAQ etc. ) , eller til en bestemt sektor , eller til din favoritt lager .

  Wilders DMI eller ADX er tiltak for å vise styrken av momentum . Hvis det er over 25 , i begge retninger , kan du være trygg på at momentum er sterkt og vil trolig holde.

  Relative Strength Index ( RSI ) og Volatilitetsindeksen ( VIX ) er både indikatorer som viser når en reversering i momentum er muligens overhengende . Både show når markedet generelt er overkjøpt eller oversolgt , og RSI er bra for å gi den samme informasjonen om en bestemt lager .

 

 Hvordan bruke disse tekniske indikatorer ?

Når du har fastslått at en trend er på plass , eller at en aksje er handel med fart i en bestemt retning , kan du:

 

 kjøpe en aksje og hold det for varigheten av trenden , eller ;

 handle svinger opp og ned i løpet av handelsbåndetav trenden , eller ;

 bruk alternativer trading strategier som kredittspreader å utnytte utnytte og få maksimalt utbytte fra en trend .