torsdag 6. februar 2014

Hvordan finne den beste Penny Stocks To Watch


 Penny stocks , er en svært lukrativ økonomisk utsiktene i aksjemarkedet allment handlet over i plenitude av amatører aksje-tradere . Hovedsakelig foretrukket for deres mindre enn $ 1 pris , kan hot penny stocks være svært givende hvis kjøpt og solgt til strategiske tider . Men på en annen tanke , disse bestandene har potensial til å utsette deg for mulige risikoer vurderer den urolige markedsforhold . Denne artikkelen drøfter om innsatsen som er involvert i handel penny aksjer og hvordan du kan redusere sjansene for tap ved å finne ut de beste penny stocks å se på.

Den aller første tingen som en aksje trader trenger å gjøre er å gjennomføre en markedsundersøkelse , og bli kjent med markedstrender å netto ut de hot penny stocks som har styrken til å returnere stor fortjeneste . Men , før du konsentrere seg om de ulike markeder , må du bestemme hvilket marked synes full av omfanget på den tiden . Den primære markeder er OTCBB eller OTC Kreditt styret og Pink Sheets . Hulene dypere inn i teknisk spørsmål , er det OTG markedet klassifisert inn i fire forskjellige segmenter , nemlig. OTCBB , OTCQX , Grey Market og Pink Sheets . Den grunnleggende forskjellen mellom alle av dem er i hvilken grad de offentliggjør sine fiskale info og deres rapporter til SEC eller Securities and Exchange Commission . Fra en av disse segmentene , må du fiske ut de beste aksjene å se på.

Grunnen til at du trenger å se dypere inn i de tekniske aspektene av de berørte selskapene er fordi , du som trader må se selskapets vekst nøye for å være trygg på sin stabilitet og fremtidig vekst for potensielle investeringer . Husk at jo mer info du kan skaffe om de hot penny stocks i markedet , jo mer forskning du kan utføre på selskapet . I motsetning til det , vil svakere info røpe mindre omfang av undersøkelsen som kan gjøre faget investeringen til betydelige eierandeler . Endelig bør du vurdere prisen på de beste penny stocks å se fordi det er tross alt resultatet som teller til slutt . Enda viktigere , hvis du handler aksjer i bulk , bør du vite at din innsats er høyere og nok forsiktighet bør tas for å unngå noen form for risiko . Hvis du er i kort tid til å studere markedet fra tid til annen , kan du abonnere på nyhetsbrev med nettsteder som tilbyr slike tjenester for å motta jevnlige oppdateringer på de hotteste bestandene .