fredag 7. februar 2014

Forutsetninger i aksjer Investere


 Noen mennesker tror at å investere i aksjer er like enkelt som å gå til en 7 - Eleven- butikk og kjøpe det du ønsker . Men , etter min mening , å være i stand til å bli vellykket i å investere i aksjer må du ha en riktig kunnskap og riktig disiplin . Basert på min egen erfaring , nedenfor er de 7 forutsetninger som du må gjøre før du begir deg i aksjer å investere :

En . Sett din økonomi i orden

Jeg husker en av min venn spurte meg : "Hvordan kan jeg investere i som " lager " ting som du har nevnt ? Jeg er virkelig interessert i handel av aksjer for å tjene penger . Men først , kan du låne meg noen penger fordi jeg brukte opp min lønn i å kjøpe en ny netbook , og jeg trenger å betale min strømregningen ... "

Tenk deg ! Hvordan kan noen tenke på å investere i aksjer når han ikke engang kan prioritere sine utgifter . Folk som investerer i aksjer uten forsvarlig økonomisk plan vil enten ende opp med mer blakk eller i fengsel . Grunnen er fordi de er den som får emosjonelle og panikk under bear marked og taper penger . Vær også forsiktig med å slå aksjemarkedet inn i online casino som det kan være avhengighetsskapende og som enhver gambling vil føre til tap . Hvis du er i gjeld og du lever hånd til munn , bør du først lage et budsjett plan og betalingsplan for å redusere / eliminere din gjeld ved å prioritere utgifter og kostnadskutt . Bare når du er ute av kaos da kan du gå videre til neste trinn.

2 . Spar penger konsekvent og religiøst

Spare penger er faktisk en co - nødvendige og / eller integreres til din gjeld betaling og budsjett plan nevnt i nummer 1 . Den " betale selv først " mantra som du alltid har hørt er sant og effektiv . Og når jeg sier " spare penger religiøst " , jeg bokstavelig talt bety at du trenger å gjøre det som om det er en dødssynd ikke å spare penger . Gjør nøysomhet en vane og du er garantert å oppnå den rikdommen som du har drømt om . I alle investeringer, er pengene som trengs enten for kapital eller kanskje for dine personlige behov mens du venter på resultatet av din virksomhet , så det er ikke noe slikt som å starte bedrift på absolutt null kapital . ( eller kanskje det er ... i Neverland ) .

Tre . Lag en Emergency Fund

Emergency Fund er et reservert penger som du kan bruke i nødstilfeller som ulykke, sykdom , død , å miste jobben , eller noe annet som du kan definere som nødstilfelle . Jeg prøver ikke å skremme deg, men ting som dette er ikke umulig å skje .

Lager investere bør være langsiktig og slik at jeg alltid sier til mine venner til å investere bare sparepenger eller penger som du ikke vil trenge i nær fremtid . For å være mer objektiv , kan du investere penger som du ikke trenger i de neste 5-10 år eller enda lenger . Hvis du har en nødsituasjon fondet , vil dette fungere som din pute for å beskytte deg under krise uten å tvinge deg til å selge dine aksjer med tap. Å ha dette fondet vil også holde sunn fornuft uansett hva skjer med markedet være det bærer , okse , gris eller noe dyr type marked . Her i Korea , er det vanlig å høre nyheter om folk begå selvmord i løpet av 2008 finanskrisen så holder dette trinnet et must . I mitt tilfelle , satte jeg opp en nødsituasjon fondet som er lik min årlige utgifter . Konsensus tilsier minst seks måneder igjen av dine boutgifter .

4 . Studier om Aksjer og økonomistyring

Det finnes en rekke tekniske ord eller trading sjargong i aksjemarkedet verden og det er viktig å lære det å unngå feil . I min historie på lager investere, den første og eneste tapet jeg pådratt er når jeg kjøpte MEG uten å forstå om warrants . I tillegg må du være kunnskapsrike i personlig økonomi siden lager investere er bare en del av din portefølje . Som en gylden regel i personlig økonomi , ikke investere alt i aksjer . Du bør vurdere pengemarkedet obligasjoner, , fond , eiendom og etc som andre instrumenter av diversifisering og være ekspert selv i å optimalisere din risiko og avkastning .

5 . Vet de børsnoterte selskapene

Den vanligste feilen investorer investerer i ticker symboler og tilhørende diagrammer . De hadde ikke engang vet hva er virksomheten til disse selskapene . ( Pokker, de visste ikke engang hva ticker symbolet står for ! ) . Jeg prøvde å studere teknisk analyse før, men alt jeg ser var uforutsigbar trenden med aksjekursen . Kanskje jeg tok feil , men å stole utelukkende på diagrammer for aksjeplukkinger ikke annet enn en logisk feilslutning , hvor alle folk sier " denne dritten er dyrt og dyrebar , så du bør kjøpe den " .

Hvis du går tilbake til definisjonen av aksjer , aksjer er biter av en virksomhet . Hvis dette er tilfelle , er det eneste rasjonelle å vite om de aksjene du kjøper er av selskapene som er lønnsomme og godt styre . Men noen mennesker bare ønsker å tjene store tid uten å øve innsats og så engasjert til " Bigger Fool Game" i aksjemarkedet . Du kan tjene fra dette spillet , men en dag vil du bli den største Fool av dem alle .

Hvordan lære disse selskapene ? Besøk selskapets nettsider eller laste ned og lese den siste årsregnskap . Ja jeg vet at det er tidkrevende, men ingenting er gratis i denne verden . Dessuten trenger du ikke å lese regnskapet fra perm til perm , men fokusere på drift og økonomiske diskusjonen . Faktisk , i min analyse , bare 5 % av disse hundre sidene er bare nødvendig for å kunne få full forståelse av selskapets situasjon . Jeg vil diskutere om regnskapet i mitt fremtidig innlegg .

6 . Øv først uten å bruke penger

Hvis du har gjort de første fem skritt , så er du nesten der. Men akkurat som i sport du trenger å gjøre noen praksis først før selve arrangementet . Hva jeg gjorde i løpet av den tiden er jeg gjør dummy handel uten penger ved hjelp av PSE Stock Trading Game. Dette er gratis, og alt du trenger å gjøre er å registrere seg og starte handel med virtuelle penger verdt PHP 1million (igjen , er det bare en dummy , så ikke bli båret bort ) .

Poenget med denne øvelsen er å akklimatisere deg selv i trading uten risiko for å tape penger . Det er et viktig steg for meg at jeg integrert med trinn fire . Interessant , etter mer enn ett år når jeg slutter å spille spillet , når jeg sjekker igjen min dummy trading konto , min portefølje tjener mer enn min faktiske porteføljen . Dette beviser at det å investere i langsiktig uten emosjonell intervensjon er mer lønnsomt teknikk enn daglig overvåking av markedet ... det var en lekse lært .

7 . Åpne en trading konto

Det siste trinnet er å åpne trading konto . Mitt forslag er å velge bare meglerhuset som har et slips opp med banken din . Dette vil gjøre overføringen mer praktisk og også det er mindre risikabelt enn fly-by -night meglerselskapet . Hvis du har spørsmål om å åpne en trading konto gjerne stille spørsmål eller besøke nettsiden til din meglerselskapet .