fredag 7. februar 2014

Equity Aksjer Market og NSE og BSE


 Akkurat som cricket feber påvirker ett og alt med den indiske laget å nå toppen , er egenkapital aksjer markedet få stor fart i dag . Det er ikke lenger downtrend vitne til de siste månedene med Sensex og Nifty som svingte i pendelen under 18500 og 5500 tallene hhv . Foreløpig med markeds breadths stille positivisme , snart sensex vil krysse 20000 og 6000 markerer hhv . De rekordhøyder vitne innlegg medio 2010 i egenkapital aksjer markedet i India vil bli brutt på kort tid også hvis den samme bredden vedvarer . Brisk kjøpe i utallige sektorer foruten tung tilsig av utenlandske fond , og sterke globale signaler har ført til oppsving . Det er i indeksen og store cap aksjer og grunnfondsbevis som de fleste av kjøp ble konsentrert . Nesten alle sektorindekseneav NSE i India og BSE of India stengt høyere hverdagen for de siste dagene i strekk og store gevinster kom fra auto , metaller , og IT- aksjer . Øk BSE og NSE handel med en registrering på en velkjent megling portal , spesielt en som tilbyr løsninger utover megling .

Banebrytverdipapirtransaksjonvirksomhet i landet , BSE av India kan skryte av 136 år med dominans i det indiske markedet . Det er ikke bare indiske investorer , men også utenlandske investorer som er like tiltrukket mot å investere i BSE selskaper som fører til rask vekst av referanseindeksene . Det som startet i 1875 med 318 personer , som deretter betalte en fyrstelig sum Re . 1 , i dag , dukket opp i en børs med det største antall børsnoterte selskaper i verden . Den egenkapital aksjer markedet har vært vitne til enorm forvandling i løpet av årene , takket være tilrettelegging for innsamling av midler fra det offentlige via BSE av India -plattformen . Selv om egenkapital aksjer markedet eksisterte tiår siden , til midten av 1980-tallet , var det ingen mål eller målestokk som kunne nøyaktig måle svingninger . Og så Sensex -indeksen av BSE i India ble lansert i 1986 , indeksen ble dermed pulsen , barometeret av det indiske aksjemarkedet . Dette ble etterfulgt av lanseringen av BSE nasjonale indeksen i 1989 , det omfattet 100 aksjer notert på da fem store indiske børsene - Mumbai , Ahmedabad , Calcutta , Delhi , og Madras . BSE National Index ble omdøpt til BSE - 100 indeksen i 1996 med bare kursene på noterte aksjer blir beregnet .

Hvis du er involvert i NSE trading , er det et must at du vet om NSE i India , de børsnoterte selskapene , kjekk liten beregningsprosessen , og relatert utstyr . Jo mer utdannet du er , jo mer blir din avkastning fra din NSE trading . Etter BSE av India , den andre børsen rangert høyt er NSE i India . Denne børs , en Govt . Indias initiativ , også har vært medvirkende i å transformere den svært fasett av det indiske verdipapirmarkedet . Gå på nettet for å lese mer om NSE i India , og det er ingen mangel på informasjon på nettet .