fredag 7. februar 2014

God Stock Tips - Er det alt du trenger å tjene penger i aksjemarkedet ?


 Hva er en "god Stock Tips " ?

Betyr dette spørsmålet virke som en no - brainer for deg ? Selvfølgelig , det er en som gjør deg til en masse penger , ikke sant ? Men , ikke alle tjene mye penger med en god bestand tips ? Svaret er , " Absolutt ikke ! " Faktisk , jeg kjenner folk som faktisk har tapt penger på en god aksjetips ! Hvordan kan dette skje ? Dette kan skje fordi en aksje tips er bare så god som din evne til å bruke den. Hva mener jeg med dette ? Du må ha en plan ! Det er viktig at du har en personlig trading strategi som du kan plugge aksjen spissen inn . Det spiller ingen rolle om du har å gjøre i penny stocks eller blue chips . Du må ha en plan . Selvfølgelig din aksjehandel plan ville være forskjellig for ulike typer aksjer , men bunnlinjen er gjør din egen forskning , lære og utvikle din personlige aksjehandel plan .

Her er ti viktige punkter å tenke på når du utvikler din plan .

1 ) Hvilken nettside vil du bruke til å handle ?

2 ) Når går børsdag begynne ?

3 ) Når slutter børsdagen ?

4 ) Hvilken tid vil du få opp til å være forberedt og klar til å handle ?

5 ) Hvordan vet du når du skal kjøpe ?

6 ) Hvordan vet du når du skal selge ?

7 ) Hvilken strategi vil du bruke til å plukke aksjene dine ?

8 ) Hva totale aksjehandel strategi vil du følge? ( Penny Stocks er annerledes enn blue chip aksjer )

9 ) Hvem vil du stoler på til å gi deg råd ?

10 ) Hvem har de beste aksjetips ?

Jeg kunne legge femti til flere punkter i denne listen, men denne listen er en god start . Du ønsker ikke å bare melde seg for noen aksjehandel tips og tror du vil tjene mye penger . Du må ha en plan på plass . Tjene penger i aksjemarkedet kan være risikabelt selv for de mest erfarne lager handelsfolk . Gå videre og registrere deg for aksjetips fra en pålitelig kilde med en god track record , men også utvikle en plan . Study , studere , studere og lære av de som allerede er vellykket .

Når du utvikler en plan teste din plan . Start en papir -konto med en hederlig aksjehandel nettside . Du kan gjøre nesten alt med en papir -konto som du ville gjort med en vanlig konto . Forskjellen er at du bruker lekepenger i stedet for dine egne penger . Dette vil tillate deg å gjøre dine feil uten å tape penger . Du vil være i stand til å se hvordan markedet fungerer i sanntid . Du vil også kunne se om planen er god , eller hvis du trenger å gjøre noen endringer .