fredag 7. februar 2014

Guide til Investering - Slik starter med et solid grunnlag


 Det er så mange forskjellige typer investeringer på markedet at det er vanskelig å bestemme seg for hvordan man skal investere pengene dine . For å hjelpe , vil denne nybegynnere guide til å investere gi informasjon om de ulike typer investeringer og deres bruk . Mens det tilbyr hjelp til å navigere gjennom de ulike investeringer , søke individuell investeringsrådgivning før du foretar den endelige avgjørelsen .

Det første trinnet i å investere er å identifisere dine mål . Mål kan være lang sikt, for eksempel pensjonering planlegging for de unge , eller kort sikt, for eksempel kjøp av din neste bil . Jo nærmere du er til du er den tiden du trenger midlene , bør du investere i mer konservativ kjøretøy , slik som CDer, penger markedet kontoer eller sparekontoer hvis det er hensiktsmessig . Disse trenger ikke svinge i verdi, men bare fortsette å vokse i renter.

Du trenger også å opprettholde likviditeten , muligheten til å fjerne midler uten en straff , for kortsiktige mål . Langsiktige CDer er ikke flytende , sparekontoer er .

Aksjer er flytende fordi du kan selge dem , men de varierer i pris så du vet aldri hva prisen kan være når du trenger pengene . Hvis du investere for pensjonister som er over 10 år unna , disse er aktuelle siden du har tilstrekkelig tid til å hente inn eventuelle tap underveis .

Aksjer gir en sikring mot inflasjon . Dette betyr ganske enkelt at når kjøpekraften av dollaren har en tendens til å øke , gjør verdien av aksjer den samme tingen . Aksjonærer eier selskapet . Hver aksje er en liten del av eierskap og hvis selskapet går med overskudd , og erklærer utbytte , utdeling av overskudd , får hver aksjonær et likt beløp per aksje .

Under gode økonomiske tider , aksjer har en tendens til å stige . Men hvis økonomien lider , da aksjer faller . I løpet av disse periodene, folk har en tendens til å kjøpe aksjer som gir utbytte. Det er fordi utbyttet , hvis relativt konsekvent , økning i prosentandel fordi prisen på aksjen falt . $ 1,00 utbytte på en $ 20 lager er fem prosent , men dersom verdien av aksjen faller til $ 10 , blir dollaren 10 prosent .

Obligasjoner er lån til et selskap eller regjeringen . Disse kjøretøyene er for investeringer som er mer konservative hvis de er av høy kvalitet obligasjoner . Selskapet eller offentlig instans betaler renter ved gitte perioder og når obligasjonen forfaller , returnerer selskapet ansiktet beløp til investor .

Fra utstedelse av obligasjonen til forfall , svinger obligasjonen verdi i verdi mye som aksjer . På grunn av avkastningen av rektor på slutten av løpetiden , har investoren forsikring om at de vil motta pålydende på slutten . I løpet av obligasjonens løpetid , dersom rentene stiger høyere enn obligasjoner interesse , dips markedsverdien , hva du kan selge den for , . Dette skjer ofte i gode økonomiske tider . Obligasjoner øker i verdi når rentene faller , normalt er dette fordi regjeringen senket dem å stimulere til økonomisk vekst . På denne tiden , aksjer gjør det dårlig .

De fleste mennesker ikke har kompetanse eller penger til å kjøpe en rekke enkeltaksjer og obligasjoner , slik at de bruker fond for å diversifisere sine investeringer . Verdipapirfond er en samling av en bestemt type investering som small cap aksjer . Hver aksjonær i fondet ikke eier en bestemt aksje , men en andel av fondet .

Årsavgiftene er skatte-utsatt kjøretøyer som brukes til pensjonisttilværelse besparelser . Det er flere måter å klassifisere livrenter . Hvis du klassifisere dem i henhold til investeringene , har du faste livrenter som tilbyr interesse lik en bank sparekonto eller variable livrenter med verdipapirfond i interiøret . En krysning mellom de to er egenkapital - indeksert livrente som betaler en del av markedsvekst eller en fast prosent , som er størst.

Du kan ha en umiddelbar annuitet . Dette betyr at du tar penger i utbetalinger med en gang . Den andre potensialet er en utsatt livrente hvor du vente med å ta betaling eller kontanter den ut for et engangsbeløp . Livrenter ikke er likvid , og det er en 10 prosent straff fra Uncle Sam hvis du veksle dem ut før 59 ½ . Det er også tidlig tilbaketrekking straffer i årsavgiftene pålagt av selskapene .

Alle investeringene er gunstig for investor . Hver person skal ha noen aksjer eller lager produkter og noen obligasjoner eller obligasjonsprodukterog kortsiktige faste instrumenter som sparing . Selv om du kan være redd for aksjemarkedet , er det en måte å gi inflasjon beskyttelse for din portefølje . Obligasjoner og renteinstrumenterkan betale lavere renter, men de gir beskyttelse mot dårlige markedsforhold og økonomiske nedgangen .