fredag 7. februar 2014

En veldig nyttig aksjemarkedet råd og Investering tips


 Mitt beste aksjemarkedet råd til deg er å omfavne begrepet investering diversifisering og behovet for å legge til små - cap aksjer i et forsøk på å øke den forventede avkastningen i din portefølje .

Jeg ønsker å diskutere begrepet aktivaallokering som en viktig del av enhver fornuftig porteføljeforvaltningsstrategi.

Aktivaallokering refererer til aktivasammensetningen av din portefølje , som er delt inn i de tre store aktivaklasser : kontanter , fast inntekt , og aksjer (aksjer ) .

På dette tidspunktet , er aksjemarkedene pause og viser en viss usikkerhet . Og , mens jeg ikke later til å ha en krystallkule , jeg har stor tro på å vedta sterk risikostyring for å beskytte dine investeringer og hardt opptjente kapital . Dette er min beste aksjemarkedet råd .

Det siste du ønsker er å se dine gevinster forsvinne .

En av mine favoritt strategier for å beskytte investeringen gevinster er bruk av salgsopsjoner som en defensiv sikring mot markedet svakhet . Denne strategien kalles en beskyttende hekk . Ikke bli skremt av navnet eller det faktum at den sysselsetter derivater , som strategien er grei .

Under dette scenariet , kan investorene være noe bearish eller usikre og ønsker å beskytte de aktuelle gevinster mot en nedside trekk i aksje eller markedet med bruk av indekssalgsopsjoner.

For de av dere som ikke kjenner alternativene , en kjøper av en salgsopsjon kontrakt kjøper rett , men ikke plikt , til å selge et bestemt antall underliggende instrument ved streik eller utøvelsespris for en viss tid før utløpsdatoen av kontrakten . Etter utløpsdatoen , utløper den aktuelle alternativet verdiløs og ethvert ansvar er eliminert .

Kjøperen av salgsopsjon, betaler en premie til utstederen av opsjonen , som blir kompensert for å overta risikoen for øvelsen . Forfatteren av salgsopsjonen er forpliktet til å kjøpe aksjen fra innehaveren av put bør det utvises etter utløpsdatoen .

For forfatteren av salgsopsjonen , mengden av mottatt premie for å overta risikoen er generelt direkte korrelert til volatiliteten i aksjen og markedet . Jo mer volatile aksjen, jo høyere premie betalt for opsjonen. Og lav volatilitet settes til lavere premie .

Du kan kjøpe setter for aksjer og sektorer . Hvis din portefølje er tungt i teknologi , kan du kjøpe setter på NASDAQ . Eller la oss si at du har hatt nytte av oppløpet i gull og sølv til å ta opp historiske høyder , deretter en strategi kan være å kjøpe salgsopsjoner på The Philadelphia Gold & Silver Index, som sporer 10 store gull-og sølvaksjer.

Hvis du er tungt vektet i teknologi , kan du kjøpe salgsopsjoner i Powershares ETFer ( NASDAQA / QQQQ ) , et tungt handlet put brukes for defensive formål .

Det er så enkelt. Bare ta en titt på de ulike indeksene som tett reflekterer dine beholdninger eller salgsopsjoner på enkeltaksjer som du kan ha en stor posisjon i.

Verdens største bilprodusentene vet at , å vokse , trenger du en tilstedeværelse i Kinas auto sektor , enten i det er et venture med et kinesisk selskap eller som en frittstående produsent av biler . Den automatiske sektoren i Kina fortsatt er sterk , som landet er verdens største bilmarked , med anslagsvis 16,5 millioner biler solgt i 2010 , ifølge den kinesiske Industry Association .

Salget viser noen tegn til å avta tidlig i 2011 . I januar-februar periode , bilsalg var 10 % år-over -år til 3,15 millioner biler i Kina , en nedgang fra 84 % vekst ett år tidligere . Selv om dette er en bekymring , er den absolutte salgsvekst i Kina fortsatt svimlende .