fredag 7. februar 2014

Aksjer og obligasjoner og en Stock Plukke Sjimpanse


 Aksjer og obligasjoner har historisk vært en utmerket langsiktig investering kjøretøy . I hovedsak betyr det eierskap i bedrifter som driver verden fremover . Som verden vokser , så gjør de selskaper og underliggende aksjer som er deres fundament. Finansmarkedene er ikke lenger diktert av noen bare noen få kraftige børser som New York Stock Exchange og Deutsche Boerse ( tysk ) , men i stedet blir påvirket av et stort og komplekst , sammenvevd nett av finansielle pick -up pinner . Det er selvfølgelig mange måter å investere i disse globale skiver av bedriftens eierskap , men for nå vil vi spare den sexy , om enn risikable metoder for handel med aksjer som involverer derivater , valuta, og day-trading for andre kolonner .

Lusha , investerings Guru

Investering i aksjer og obligasjoner er svært enkel i prinsippet : Kjøp lavt og selge høyt . Enkelt nok , faktisk , formuer har blitt gjort av menn med PHD og MBA ved siden av navnene deres og finansielle nettverk TV kjendiser som alle har skrevet mye om trender og diagrammer og flash indikatorer og Stochastics og investering psykologi og selv rally er basert på om Dallas Cowboys vinner eller taper . De er alle eksperter , og de har alle forskjellige meninger , bokstavelig talt tusenvis av meninger . Det er også et nå berømt sjimpanse i Russland heter Lusha som kaster henne avføring på en liste over aksjer på et diagram, og disse aksjene har hatt en tendens til å matche eller slå de plukker av noen av de mest sofistikerte analytikere i verden . Hva forteller dette oss ? Det å kjøpe lavt og selge høyt er ikke så lett eller enda bedre , kan vi velge å betale analytikere store avgifter eller leie en primat til en mye lavere kostnad for å være vår aksjeplukker.

Indikatorer og Common Sense

Et godt sted å starte når du kjøper aksjer, obligasjoner og fond er å lære litt om indikatorer . Dette er verktøy som gir en analytisk blikk på et selskap og dets relative aksjekursen . En av de vanligste er at P / E-forhold ( Pris inntjening ) som ser på den nåværende aksjekursen i forhold til resultatet per aksje . Det er fornuftig ! P / E ratio er bare aksjekursen delt på resultat per aksje ( som kan finnes i en rekke finanspublikasjoner ) . En høy P / E ratio kan tyde på en aksje er overvurdert og en lav P / E ratio kan innebære en aksje er undervurdert , men dette er bare en indikator og er helt flappable . Som et eksempel , tilbake under dot - com boblen , noen selskaper hadde ingen inntjening som i en null- P / E ratio ... nada ... en stor feit donut ... og likevel disse bestandene solgt gjennom taket på hyper oppblåste priser . Hvilket bringer oss til den viktigste indikatoren du kan bruke . Det er funnet i de seks- tommers bred analytiker skjule mellom to ører .

Warren Buffet sa " Invester i hva du vet . " For eksempel , kanskje du enig i at det er en aldrende , post- WWII baby boomer befolkningen . Hva betyr det ? Det kan bety at selskaper som selger tjenester eller produkter til eldre demografiske vil gjøre det bra i de kommende årene . Du kan investere i en oppstart kalt F.N. Walkers Inc. ( fiktive ) som har utviklet en kompakt titan gang enhet med en innebygd espressomaskin . Selskapet rapporterer tilbake- ordre gjennom taket . Eller du kan vurdere statsobligasjoner. Disse er vanligvis de sikreste investeringene på planeten og har en tendens til å gjøre det bra i tider med uro . Hvorfor ? Fordi investorer kjøre til sikkerhet raskere enn jordrotter på en golfbane . Når rakettene begynner å skyte i verden , investering dollar flyte som elver til trygge havner og tilsvarende, stiger prisen . Med obligasjoner , glemme stokastiske oscillatorer og 10 - årig ​​glidende gjennomsnitt og be for ustabilitet og dårlige nyheter !

Du trenger ikke en kostbar investering guide eller avføring Sjimpanse tross alt .

Diversifisering ved å sette eggene i en stor kurv

Det er en annen måte å kjøpe aksjer og obligasjoner . Det er gjennom verdipapirfond . Et aksjefond er rett og slett en styrt samling av aksjer eller obligasjoner eller råvarer som er holdt i en stor kurv og administreres av virkelig smarte gutta . Fond kommer i mange pakker som midler basert på Dow Industrial aksjer eller vekstselskaper eller selskaps-og statsobligasjoner, eller legemidler, eller fremvoksende markeder si i Kina eller Brasil . Teorien er at å eie et lite stykke av hundre aksjer er tryggere enn å eie mye bare én bestand . En annen fordel å eie aksjefond er at de er helt flytende som betyr at du kan gå ut av posisjonen din nesten umiddelbart . Mutual Fund forestillinger er i stor grad basert på kompetansen til fondsforvalteren og resultatene kan bli nøye overvåket i mange tilfeller med en 1 år , 5 år , 10 år , eller til og med 20 år , glidende gjennomsnitt .

Dette Forfattere Pet Peeve som krever Anger Management Counseling

Alltid, alltid, alltid , være klar over din aksjemeglere råd eller råd tilbys av såkalte eksperter . Den 9. oktober 2007 Dow Industrial Average rammet en all time high på $ 14164 . Etter at det begynte i fritt fall som en basehopper uten fallskjerm og eventuell slo hardt på et lavt på $ 7062 den 27. februar 2009. Investerings Gurus fortalte oss å holde ... at markedet vil sprette opp igjen . Poppycock , Fubar ! Bedre å selge aksjen så høyt som mulig for å avslutte og deretter hoppe tilbake i når det er krampetrekninger i en sprutet haug på gulvet . Hvis du har avsluttet en stund etter at markedet begynner å selge ut og deretter inn på nytt etter at støvet lagt seg , vil du være i en vesentlig bedre posisjon enn bare å la investeringen turen , faktisk , selv om markedet er nå danser rundt 12000 du vil fortsatt være 15 % under høyt av markedet som treffer $ 14,164 . Er det ikke det Meglere er ment å gjøre ?

Uansett, får jeg syk på raske rollercoasters .