fredag 7. februar 2014

Alternativ Strategier : Grunnleggende - Gamma


 Eventuelle bil racing fans der ute ? Olabil race fans ? Drag race fans ?

Jeg liker å tenke på Aksjehandel som olabil-løp . ( Praktisk ? ) Dine billøp sporet på en konstant 100 mph . (Delta på 1,00 ) Så lenge du ikke spinner ut og treffe veggen , ( nedgang i prisen ) eller tar for mange depotstopp ( stillestående pris bevegelse ) , vil du vinne din rase og kreve premien av overskudd på kontoen din .

Jeg liker å sammenligne alternativet trading til Drag Racing . Du kjøper på et punkt , som ønsker din mulighet til å slynge i fart til en mye høyere pris . Jo raskere jo bedre .

Med Stock Racing har du tid på din side , gir en 500 kilometer kurs du muligheter til å komme tilbake på toppen . Tid er også på siden av lager handelsfolk . Aksjekurser kan stige før eller senere . Raskere blir bedre . Timing er mye mer viktig for alternativet trader . I Drag Racing , hvis du hoppe pistolen de ikke starter løpet, er du rød flagget , taper du. Med alternativet trading må du være ikke bare rett, men rett tid .

Med Drag Racing og alternativ trading ønsker du å bli stilt opp fra starten , fordi det er mindre rom for feil .

For å vinne en olabil Race du trenger vedvarende hastighet over en lang distanse . Å vinne en Drag Race er ikke basert på fart , men akselerasjon . Den raskeste bilen ikke vinner , den raskeste gjør.

Alternativ handel , som Drag Racing er basert på akselerasjon .

Tilbake til Option Pricing :

Delta måler endringen av en opsjon i forhold til endring av den underliggende . Delta er sitert som et øyeblikksbilde i tid , men det er dynamisk . Delta endringer , den reagerer på tidens gang og til bevegelse av det underliggende aktiva . Endringen av Delta måles ved Gamma.

Nybegynner alternativ handelsmenn har sannsynligvis aldri hørt om Gamma . Uerfarne tradere kan være klar over begrepet , men forstår ikke Gamma betydning . Profesjonelle alternativet handelsfolk og Market Makers forstå og handel Gamma . Til en hekk trader , de med store flere posisjoner , er Gamma den viktigste komponenten av opsjonsprising .

Kunnskap om visse begreper er nødvendig før du prøver å forstå Gamma .

Alle bør vite hva In the Money ( ITM ) , At the Money ( ATM ) , og ut av de pengene ( OTM ) betyr vedrørende innløsningskurser. Disse vilkårene indikere om et alternativ har noen egenverdi . Har muligheten har egenkapital , i tillegg til potensialet . Ved utløpet dag , er tiden gått , potensialet har gått, de eneste alternativene med verdi er I Money (ITM ) alternativer .

Traders kjøpe opsjoner håper den iboende verdien øker , eller extrinsic verdien reduseres . Extrinsic er det motsatte av iboende . Indre måler mengden i penger , ytre måler mengden av penger .

Eksempel:

La oss si at en aksje er på $ 20,00 , $ 17,50 samtalen er i penge ( ITM ) $ 2,50 . Den har $ 2,50 av egenkapital , eller egenverdi . $ 20.00 samtalen har ingen egenkapital , ingen egenverdi eller extrinsic verdi , det er At the Money ( ATM ) . The $ 22,50 samtalen har ingen egenkapital , ingen egenverdi , men den ytre verdi er $ 2,50 , er det out of the money ( OTM ) . Som en generell regel , er extrinsic verdi ikke brukes . De fleste tradere vurdere out of the money ( OTM ) alternativer som å ha null egenverdi . Dette er sant , men du bør være klar over eksistensen av ytre verdier .

Hvis du er i vårt eksempel , aksjen skulle stige til $ 22,50 $ 17,50 samtale egenverdi ville øke $ 2,50 til $ 5,00. Det er nå Deep in the Money ( DITM ) . $ 20.00 samtalen ville nå ha egenverdi . Det forandret fra At the Money ( ATM ) til In the Money ( ITM ) . The $ 22,50 samtale mistet sin extrinsic verdi , det gikk fra Out of the Money ( OTM ) for å være på den Money ( ATM ) .

Delta varierer i henhold til lover av opsjonsprising . Jo mer i pengene, jo høyere Delta. Som et alternativ egenverdi øker , øker også sin Delta .. Opsjoner med ytre verdier har lav Deltas , men som de beveger seg fra Out of the Money ( OTM ) mot å være i penge ( ITM ) , deres Deltas økning . Jo høyere Delta på mer dollar for dollar alternativet beveger seg i forhold til den underliggende .

Gamma måler frekvensen av endring av Delta. Anta at i vårt eksempel , $ 20.00 samtalen ( ATM ) hadde en Delta of.50 ( femti ) hvis aksjen steg $ 2,50 , kan det hende at Delta stige to.65 ( sekstifem ) som alternativ gikk ITM , den totale Gamma ville be.15 . Gamma viser vanligvis opp i prismodeller som måler endring av Delta for en $ 1,00 trekk i den underliggende . Simplistically sagt, Gamma i vårt eksempel på $ 20,00 ATM call was.06 . Delta increased.06 ( seks) for hver $ 1,00 trekk av aksjen . 2,5 times.06 equals.15 . I virkeligheten , kan det hende at Gamma har startet på en litt annen figur og endret med aksjekursen . Ikke bekymre , er det ikke en " gresk " for å måle hastigheten av forandring av hastigheten for endring av hastigheten av endring etc.

Delta er hastighet . Gamma er akselerasjon .

Jeg kjøpe opsjoner på grunn av Gamma . Jeg er en Drag Race fan .

Visse spredt handler er satt opp for å tjene "gratis" Deltas gjennom passasjen av tid og / eller gjennom tilpasninger i stillingen . Hvis det å være lenge på en oppadgående pris bevegelse er bra, blir lange " gratis" deltaer er enda bedre .