lørdag 24. august 2013

Pris Handling - Forstå bruken i Trading Securities


 Pris handling er tett fulgt av tradere og investorer fordi forstå sin bruk i handel med verdipapirer bidrar til å identifisere den dominerende trenden i gang i at sikkerhet, hvilken retning å handle i, og timingen din oppføring og utganger. Hver handel tilnærming til markedet tar hensyn til verdien av prisen handling i å utforme en pålitelig system eller metode å tjene på handel med verdipapirer, men, dessverre, mange håpefulle handelsmenn mangler erfaring til det effektivt. Denne mangelen på evne til å lese aksjemarkedet fører til unødvendige tap grunn til å være på feil side av den primære trenden på plass eller timing sitt inntog og avslutter dårlig.

Heldigvis kan forstå noen sentrale begreper hjelpe deg å mestre denne tekniske verktøy for handel og øke din evne til å størrelse opp vinnende handler og unngå å miste oppsett i markedet.

Først er "Concept of Utvidelse og Sammentrekning" som sier at det er to typer av pris handling: utvidelse eller sammentrekning. Utvidelsen er når prisen beveger seg stadig i en gitt retning, samtidig som høyere høyder og høyere lows i sin pris handling hvis en bullish trend og lavere høyder og lavere lows hvis en bearish trend.

Hvis prisen går gjennom nedgangskonjunkturer, vil den ikke klarer å finne noen retningsbestemt bevegelse i sin pris handling og begynne å svinge frem og tilbake i noen form for trading range inntil et tilstrekkelig antall kjøpere eller selgere inn i markedet for å ta kontroll over trenden og kraft inn i en periode med ekspansjon igjen.

Deretter er det første konsekvens av trend trading er at større tidsrammer er kraftigere enn mindre tidsrammer mens den andre konsekvens av handel er at større tidsrammer identifisere den primære trenden og mindre tidsrammer identifisere startpunkter. Forstå disse corollaries til handel prisen handlingen vil hjelpe deg å identifisere den dominerende trenden i spill og hvordan du tiden din oppføring for maksimal avkastning.

Tredje, når vi leter etter trender å handle i aksjemarkedet, må du være klar over at det finnes tre typer av trender for å identifisere innenfor sine respektive tidsrammer: den langsiktige trenden, middels sikt trend, og den kortsiktige trenden .

Den langsiktige trenden er den foretrukne tidsramme for store fond eller kjøp-og-hold investorer i aksjemarkedet men mini-Dow tradere kan dra nytte av langsiktige trender på samme måte ved å bruke de mindre tidsrammer for å identifisere ideell inngangspunkt og deretter lyden risikokontroll å ri trenden momentum i en retning som er gunstig for din posisjon.

Det mellomliggende sikt tidsrammen strekker seg fra noen uker til måneder, opp til ca et år. Dette er den foretrukne tidsperioden for swing lager handelsfolk og alternativ handelsfolk, men er også ideelt for handel mini-Dow. The mini-Dow har mye av pris bevegelse i det mellomliggende tidsrom og bruke pålitelige swing trading teknikker, som pullback trading, kan du skrive inn så prisen trekker litt tilbake og klinke til en mellomliggende trend. Dette er en vanlig praksis blant indeksen framtidige handelsmenn siden det er lett å komme inn og ut av lett på grunn av høy likviditet, men også fordi det lar dem fortjeneste ved å utnytte disse raske prissvingninger uten å bo overeksponert i deres posisjon i markedet raskt reverserer hjelpe dem å unngå et tap.

Kortsiktige trender foregå fra så lite som ett minutt opp til en uke. Dag handelsfolk ofte handle denne perioden fordi de kan bevege seg inn og ut av verdipapirer enkelt uten å måtte holde en posisjon over natten.

Meshing sammen disse konseptet kan nå hjelpe deg å identifisere hvorvidt den aktuelle prisen handlingen opplever utvidelse eller sammentrekning, hva er den dominerende trenden, hva slags trend det er, og når man skal slippe ned til en mindre tidsramme for å time dine handler i retning av den større tid rammens trend.