lørdag 24. august 2013

Menopause Kosttilskudd - libidoforbedring rettsmidler uten bivirkninger


  Tap av libido i overgangsalderen

Mer enn 50% av alle kvinner opplever et tap av libido på enkelte punkt i sitt liv. En tredjedel av kvinner over 50 år lider av nedsatt libido.

Bortsett fra mangel på og avtagende libido, er det andre vanlige helsemessige bekymringer for kvinner i overgangsalderen, for eksempel vaginal tørrhet, søvnløshet, irritabilitet og humørsvingninger.

Den grunnleggende årsaken til alle disse symptomene er rett og slett hormonell ubalanse. Under overgangsalderen, er viktigste hormonene produseres på et mye lavere nivå enn vanlig, noe som resulterer i en reduksjon i seksuell lyst og energi.

Det er tre viktige hormoner - østrogen, progesteron og testosteron. Østrogen er et viktig hormon som hjelper til med kvinnelige opplevelser og vaginal smøring. Lav produksjonen av progesteron og testosteron kan føre til redusert libido. En dråpe i nivåene av disse hormonene kan føre til fortynning av vaginalslimhinnen og en nedgang i vaginal smøring.

En annen årsak til tap av libido er de dårlige mentale tilstander i overgangsalderen. Som kvinner opplever humørsvingninger, synes irritabilitet, søvnløshet og tretthet, fysisk intimitet med sine partnere det siste på deres sinn.

Mangel på libido kan føre til ytterligere problemer for kvinner, som for eksempel smertefulle samleie og vanskeligheter med å bli opphisset. Det er noen tilfeller der avtagende libido kan skade relasjoner og selvfølelse.

 Kosttilskudd for overgangsalder - en hjelpende hånd

Naturlig overgangsalder supplement er en veldig effektiv og trygg måte å gjenopprette hormon balanserer og lindre andre symptoms.As tap av libido er hovedsakelig ført av redusert hormonnivå, bekjempe denne årsak og redusere andre relaterte symptomer kan bidra til å øke libido og energi.

Mange kvinner har valgt å ta alle naturlige menopause kosttilskudd. Libido kan forbedres ved noen få urter, for eksempel Tribulus, Damiana, Rødkløver, Sarsaparilla og Chasteberry. Disse urtene arbeide underverk ved å forbedre energi, vaginal smøring og kvinnelige følsomhet. Andre symptomer som kan reduseres med disse urtene inkluderer nattesvette, humørsvingninger og søvnløshet.

Noen vitenskapelige data tyder på at en pålitelig og kvalitet menopause supplement kan hjelpe disse vanlige kvinnelige problemer, forbedre den generelle seksuell erfaring, og bedre trivsel og lang levetid. Bivirkninger er minimal, sammenlignet med konvensjonelle hormonbehandling.

Når du velger en kvalitet naturlig supplement. Du bør være klar over at noen quick-fix produkter kun fokusere på en midlertidig boost, i stedet for en langsiktig restaurering av normale funksjoner. Hva postmenopausale kvinner trenger er et naturlig middel som gjenoppretter sine hormonbalansen og lindrer menopausale symptomer, uten bivirkninger.

For mer informasjon om naturlige kosttilskudd for overgangsalder, kan du besøke min hjemmeside i dag.