søndag 25. august 2013

En oversikt over Commodity Trading


 Råvarer er svært volatile enheter i dagens handel markeder. Nesten alt kan påvirke råvareprisene som politiske atmosfæren, varierende forbruksnivåer været forandrer seg og bare spekulasjoner. En av de viktigste egenskapene til råvaremarkedene er høy volatilitet igangsatt av den endrede tilbud eller etterspørsel av varer. Varemarkedet er en plattform for tradere, forbrukere og produsenter av råvarer til hetten sin risiko over skarpe råvarepriser prisbevegelser gjennom forward selger eller kjøper på regulerte børser. Det er dette svært funksjon som tiltrekker seg mange investorer å handle i råvare futures-markedet. Shortsalg er like enkelt som korte kjøper. Store mengder transaksjoner kan passere gjennom lett å bringe på høy fortjeneste (tap) som en trader erfaringer med stor adrenalinet pumpe gjennom hele hans vesen.

 Commodity valg

Det er mange valg av råvare for en interessert trader å hengi seg på varer markedet, mangfoldig spekter av varer gjør det enda mer attraktivt for en varer futures trader. Spot on og Futures CFDer (Contract for Difference) er de mer populære markeder for de fleste trading å skje. På den høyere enden av spekteret, energimarkeder og metall markeder skiller seg ut i glans med råolje, gull og sølv tar sentrum scene i verden scene i dag.

I den andre enden, er mange mindre handelsmenn forsøker å spekulere på hvete og bomull. I mellom står kaffe, gummi, palmeolje, kakao, sukker og silke.

 Commodity Movement

Varehandel er ganske forskjellig fra andre trading markeder som Forex eller aksjer, prisene på råvarer kan være svært stabil i lang tid før noen konkrete bevegelsen er filt. Likevel kan råvarepriser ta en dramatisk vending svært raskt. Historien forteller om den dramatiske prisendring for kakao og kaffe der prisene ble doblet og halvert i et kort tidsrom. Alle involverte parter ble fanget off-vakt med litt raking i store gevinster, mens andre hadde sine lommer brent dypt.

Det blir mer intens med den økte risikoen på slike CFD markeder som deres prisgrense systemene ikke tillate lukking av posisjonen din når du vil. Derfor kunne store tap oppstå dersom råvarepris fortsetter å spiral ned i de par dager. En "limit down" kontrakt kan ikke bli solgt, ei heller kan du kjøpe en "grense up 'kontrakt. Derfor ville du trenger for å sikre at det finnes hensiktsmessige risikostyringsstrategi funksjoner for sikring av investeringen din mot slike markedsrisiko.